Eén van de enige toestellen die ontbreken in de chalets is een friteuze. Een welbewuste keuze, gezien het gevaar op morsen, het gevaar voor kinderen, de geur, en het geknoei met (het verversen van-) frituurolie. Vorig jaar bracht SEB een toestel uit (Actifry), die zou kunnen frituren zonder vet. Zou dit een oplossing kunnen zijn voor deze problemen?
Onze zoektocht naar info bracht ons op de site van Testaankoop. Maar het artikel is niet unaniem positief : de frietjes zijn "te melig, te droog".
Nu, laten we er maar voor uitkomen : we hebben het niet al te hoog op met de mening van TA - in het artikel schrijven de "onderzoekers": "De baktijd is korter: 32 min. voor 750 g diepvriesfrieten (40min. met een klassieke frituurketel)". Pardon? Duurt het in het beruchte labo 40 minuten om diepvriesfrieten te bakken? Een portie friet ziet er na 40 minuten uit als een hoopje opgebrande lucifers!
maandag, december 08, 2008
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten